Gardrób-bútor.hu

Irodabútor készítés 

Funkcionalitásban és technikai megoldásokban gazdag irodabútor készítés Debrecenben, és akár az ország bármely területén.
Ingyenes* helyszíni felméréssel, szaktanácsadással és kiszállítással!
Maximálisan kiszeretné használni irodájának méretét, de nem talál hozzá megfelelő irodabútorokat? Az előre elkészített bútorok nem felelnek meg az elvárásainak? Túl drágák vagy nem illik bele stílusába? Nincs ideje naphosszakat az irodabútor kiválasztásával töltenie?

Mondja el ötletét, és mi megvalósítjuk!

* Az ingyenes felmérés kizárólag Debrecen és 20km körzetén belül érvényes, ezen kívül a kiszállás díjköteles.Az előre elkészített irodabútorok leggyakoribb problémái: 

Nem méretpontosak. Ahány vállalkozás, annyi féle iroda. Egy irodába az a legfontosabb, hogy szinte minden négyzetcentiméterét maximálisan kihasználjuk.
Túl drága az Ön ideje, hogy irodabútor vásárlással töltse. Az irodabútor választás több napba, de akár több hétbe is beletelhet, hogy vállalkozói szemmel kiválaszthassa a legjobb irodabútort. Amíg Ön irodabútort választ, addig nem tud foglalkozni cége ügyeivel.
A szerelvények gyenge minőségüek. (Pár év alatt elhasználódnak és nem müködnek rendesen.)
Funkciójában megfelelő, de esztétikai szempontból nem. („Nagyon praktikus, de nem tetszik...”)
Nagyon szép, de nem megfelelő a technikai kivitelezés. („Ez a szekrény nagyon jó, de a nyílóajtós kialakítása miatt nem fér el az irodában.)


Milyen stílusú irodabútorokat készítünk? 

Rusztikus stílusú irodabútor: Nyers fordítása szerint, durván megmunkált felületet jelent. Sokan kedvelik az igazi klasszikus irányvonalakat, ahol komolyság és elegancia kel életre a bútorokban. A rusztikus stílusra jellemzően az irodabútorok tömörfából készülnek, így rendkívül időtállóak.

High-tech irodabútor: A legmodernebb építészeti stílust foglalja magába, ahol az innováció és a funkcionalitás a legfontosabb. A fiatal vállalkozók kedvence, a high-tech irodabútorzatokat a fehér, a szürke és a fekete színek jellemzik.


Milyen irodabútorokat készítünk? 

• Íróasztalok, számítógépasztal, (balos vagy jobbos fióksorral),
• Szekrények (fiókos, polcos, stb.),
• Irattároló konténerek,
• Tárgyalóasztalok,
• Dohányzóasztalok,
• Zárható irodaszekrények,
• Vitrines irattároló szekrények,
• Ügyfélszolgálati pultok,
• És még sok más típusú irodabútort, amelyeknek csak a „fizika törvénye” és az Ön képzelete szabhat határt.

 

Hogyan készülnek az irodabútorok? 

1. Az első lépés mindig egy INGYENES* helyszíni felméréssel kezdődik, hogy szemügyre vegyük a beépíteni kívánt helyszínt.
2. Ingyenes szakmai tanácsadás keretében elmondjuk Önnek, hogy a költségvetésből és a helyszíni adottságokból, valamint az elvárásokból, hogyan tudjuk kihozni a maximumot. Ennek célja, hogy Ön 100%-ban elégedett legyen.
3. Az ingyenes helyszíni felmérést és az ingyenes szakmai tanácsadást követően elkészítjük személyre és igényekre szabott pénztárcabarát árajánlatunkat.
4. Elkészítjük irodabútorának látványtervét. 
5. A látványterv elfogadása után következik az irodabútor elkészítése, amit később INGYENESEN kiszállítunk Önnek.
6. Helyszíni beszerelés. 

* Az ingyenes felmérés kizárólag Debrecen területén belül érvényes, ezen kívül a kiszállás díjköteles.

 

Eredmény: Garantált elégedettség!

 

Boros István

telefon: +3670/ 945-91-04

telefon: +3630/ 424-95-46

e-mail: info@gardrobbutor.hu